Õiguslik teade ja privaatsuseeskirjad

Õiguslik teade ja privaatsuseeskirjad

Õiguslik teade ja privaatsuseeskirjad

DELPIT NEGOCE, pidades silmas üksikisikute õigusi, eriti seoses automatiseeritud töötlemisega, ja soovides oma klientidega läbipaistvust, on rakendanud poliitikat, mis hõlmab kõiki neid töötlemistoiminguid, viimaste eesmärke ja vahendeid. üksikisikutele kättesaadavad tegevused, et nad saaksid oma õigusi kõige paremini kasutada. 

Isikuandmete kaitse kohta lisateabe saamiseks palume teil tutvuda saidiga: https://www.cnil.fr/

Nende kasutustingimuste praegune veebiversioon on ainus vastuoluline kogu saidi kasutamise vältel ja kuni uus versioon selle asendab.


Artikkel 1 - Õigusalased teatised


1.1 Sait (edaspidi "sait"): Truffes-Vip.com

1.2 Kirjastaja (edaspidi "kirjastaja"): 

Jean Christophe Delpit,

elanik: 2 impasse des Truffières, 24570 Condat Sur Vézère,

SIREN nr: 441 151 925,

telefoninumber: 05 64 49 00 11,

e-posti aadress: contact@truffes-vip.com

1.3 Peremees (edaspidi "host"): 

Truffes-Vip.comi hostib OVH, mille peakontor asub SASi kapitaliga 10 000 000 eurot RCS Roubaix. Tourcoing 424 761 419 00045 Kood APE 6202A - käibemaksukohustuslase number: FR 22 424 761 419 Peakontor: 2 rue Kellermann 59100 Roubaix - Prantsusmaa.
 

Artikkel 2 - Juurdepääs saidile


Juurdepääs saidile ja selle kasutamine on reserveeritud rangelt isiklikuks kasutamiseks. Nõustute mitte kasutama seda saiti ja selles sisalduvat teavet või andmeid ärilistel, poliitilistel, reklaamieesmärkidel ja mis tahes vormis äritegevuseks ning eriti soovimatute e-kirjade saatmiseks.


Artikkel 3 - Saidi sisu


Kõik kaubamärgid, fotod, tekstid, kommentaarid, illustratsioonid, pildid, animeeritud või mitte, videosektsioonid, helid, samuti kõik arvutirakendused, mida saab kasutada selle saidi toimimiseks, ja üldisemalt kõik saidil reprodutseeritud või kasutatud elemendid on intellektuaalomandi suhtes kehtivate seadustega kaitstud.

Need on kirjastaja või tema partnerite kogu vara. Nende elementide või nende osa, sealhulgas arvutirakenduste igasugune reprodutseerimine, kujutamine, kasutamine või kohandamine mis tahes kujul ilma avaldaja eelneva kirjaliku nõusolekuta on rangelt keelatud. Asjaolu, et kirjastaja ei alusta menetlust pärast nende lubamatute kasutuste teadasaamist, ei tähenda nimetatud kasutusviiside aktsepteerimist ja vastutusest loobumist.


Artikkel 4 - Saidi haldamine


Saidi hea haldamise huvides saab redaktor igal ajal:

- peatada, katkestada või piirata juurdepääsu kogu saidile või selle osale, reserveerida juurdepääs saidile või saidi teatud osadele konkreetsele Interneti-kasutajate kategooriale;

- kustutada kogu teave, mis võib häirida selle tööd või olla vastuolus siseriiklike või rahvusvaheliste seaduste või etiketi reeglitega;

- peatada sait värskenduste tegemiseks.


Artikkel 5 - Kohustused


Kirjastajat ei saa vastutada rikke, rikke, raskuste või toimingu katkestamise korral, mis takistab saidile või mõnele selle funktsioonile juurdepääsu.

Ühendusmaterjal teie kasutatava saidiga on teie ainuvastutus. Peate võtma kõik asjakohased meetmed, et kaitsta oma seadmeid ja oma andmeid, eriti viiruse rünnakute eest Interneti kaudu. Samuti vastutate ainuisikuliselt teie saitide ja andmete eest.

Kirjastaja ei vastuta teie vastu algatatud kohtumenetluste korral:

- saidi või mis tahes Interneti kaudu juurdepääsetava teenuse kasutamise tõttu;

- nende üldtingimuste mittejärgimise tõttu.

Kirjastaja ei vastuta kahjude eest, mis on teile, kolmandatele osapooltele ja / või teie seadmetele tekitatud seoses teie ühenduse või saidi kasutamisega, ja te loobute selle tagajärjel kõigist meetmetest tema vastu.

Kui teie saidi kasutamise tõttu peaks kirjastaja suhtes kohaldama kokkuleppemenetlust või kohtumenetlust, võib ta pöörduda teie poole, et saada hüvitist kõigi kahjude, summade, veendumuste ja kulude eest, mis võivad tuleneda seda protseduuri.


Artikkel 6 - hüpertekstilingid
 

Avaldaja on lubanud kasutajatel luua kõik hüpertekstilingid kogu saidile või selle osale. Mis tahes link tuleb väljaandja palvel eemaldada. 

Kirjastaja ei avalda muud teavet, millele pääseb linki kaudu teistele saitidele. Avaldajal pole selle lingi sisu suhtes õigusi. 


Artikkel 7 - Andmete kogumine ja kaitse

Teie andmeid kogub Truffes-Vip.com.

Isikuandmed - igasugune teave tuvastatud või tuvastatava füüsilise isiku (andmesubjekti) kohta; loetakse tuvastatavaks isikuks, keda saab otseselt või kaudselt tuvastada, eelkõige nime, identifitseerimisnumbri või ühe või mitme konkreetse elemendi järgi, mis on iseloomulikud tema füüsilisele, füsioloogilisele, geneetilisele, psühholoogilisele, majanduslikule, kultuurilisele või sotsiaalne.

Saidil kogutud isikuandmeid kasutab kirjastaja peamiselt teiega suhete haldamiseks ja vajaduse korral teie tellimuste töötlemiseks. 

Kogutavad isikuandmed on järgmised:

- perekonnanimi ja eesnimi

- Aadress

- E-maili aadress

- telefoninumber

- Finantsandmed: platvormil pakutavate toodete ja teenuste eest tasumise osana registreerib platvorm kasutaja krediitkaardiga seotud finantsandmed.

Artikkel 8 - Teie andmetele juurdepääsu õigus, nende parandamine ja loendist kustutamine

Isikuandmete suhtes kohaldatavate määruste kohaldamisel on kasutajatel järgmised õigused:

  • Juurdepääsuõigus: nad saavad kasutada oma juurdepääsuõigust, et teada saada oma isikuandmeid, kirjutades järgmisele e-posti aadressile: contact@truffes-vip.com. Sellisel juhul võib platvorm enne selle õiguse rakendamist nõuda tõendeid kasutaja identiteedi kohta, et kontrollida selle õigsust. 
  • Parandamise õigus: kui platvormi valduses olevad isikuandmed on ebatäpsed, võivad nad nõuda teabe ajakohastamist.
  • Õigus andmete kustutamiseks: kasutajad saavad taotleda oma isikuandmete kustutamist vastavalt kehtivatele andmekaitseseadustele. 
  • Õigus töötlemise piiramiseks: kasutajad võivad paluda platvormil piirata isikuandmete töötlemist vastavalt GDPR-i sätestatud eeldustele. 
  • Õigus esitada andmetöötlusele vastuväiteid: kasutajad võivad esitada vastuväiteid nende andmete töötlemise kohta vastavalt GDPR-i eeldustele.  
  • Õigus kaasaskantavusele: nad võivad väita, et platvorm edastab neile isikuandmed, mille nad on edastanud uude platvormi.

Selle õiguse kasutamiseks võtke meiega ühendust järgmisel aadressil:
2 ummikteest Truffières, 24570 Condat Sur Vézère

Või e-posti teel aadressile:

contact@truffes-vip.com

Kõigile taotlustele tuleb lisada allkirjastatud kehtiva isikut tõendava dokumendi fotokoopia ja mainida aadress, kus kirjastaja saab taotlejaga ühendust võtta. Vastus saadetakse ühe kuu jooksul pärast taotluse saamist. Seda ühe kuu pikkust perioodi võib kahe kuu võrra pikendada, kui taotluse keerukus ja / või taotluste arv seda nõuavad.

Lisaks on alates 2016. oktoobri 1321. aasta seadusest nr 7-2016 inimestel, kes seda soovivad, võimalus korraldada oma andmete saatus pärast nende surma. Selle teema kohta lisateabe saamiseks pöörduge CNILi veebisaidi poole: https://www.cnil.fr/.

Kasutajad saavad CNIL-ile kaebuse esitada ka CNIL-i veebisaidil: https://www.cnil.fr

Enne kaebuse esitamist CNIL-ile soovitame kõigepealt platvormil meiega ühendust võtta, kuna oleme teie probleemi lahendamiseks teie käsutuses. 

Artikkel 9 - Andmete kasutamine

Kasutajatelt kogutud isikuandmed on mõeldud platvormi teenuste pakkumiseks, nende parandamiseks ja turvalise keskkonna säilitamiseks. Töötlemise õiguslik alus on kasutaja ja Platvormi vahelise lepingu täitmine. Täpsemalt, kasutusalad on järgmised:

- kasutaja juurdepääs platvormile ja selle kasutamine;

- platvormi töö juhtimine ja optimeerimine;

- kasutajaabi rakendamine;

- kasutaja edastatud andmete kontrollimine, tuvastamine ja autentimine;

- teenuste isikupärastamine, kuvades kasutaja sirvimisajalool põhinevaid reklaame vastavalt nende eelistustele;

- pettuste, pahavara (pahatahtliku tarkvara) ennetamine ja avastamine ning turvaintsidentide haldamine;

- kasutajatega seotud vaidluste lahendamine;

- kaubandus- ja reklaamiteabe saatmine vastavalt kasutaja eelistustele;

- makseteenuste kasutamise tingimuste korraldamine.

Artikkel 10 - Andmete säilitamise poliitika

Platvorm hoiab teie andmeid aja jooksul, mis on vajalik teie teenuste pakkumiseks või teile abi osutamiseks. 

Seni, kui see on mõistlikult vajalik või vajalik juriidiliste või regulatiivsete kohustuste täitmiseks, vaidluste lahendamiseks, pettuste ja kuritarvituste ärahoidmiseks või meie tingimuste jõustamiseks, võime vajadusel ka osa teie teavet säilitada, isegi kui olete oma konto sulgenud. või et me ei pea enam teile teenuseid pakkuma.

Artikkel 11. Isikuandmete jagamine kolmandate isikutega

Isikuandmeid võib jagada kolmandate osapoolte ettevõtetega ainult Euroopa Liidus järgmistel juhtudel:

- kui kasutaja kasutab makseteenuseid, on platvorm nende teenuste rakendamiseks kontaktis kolmandate osapoolte panga- ja finantsettevõtetega, kellega ta on sõlminud lepingud;

- kui kasutaja avaldab platvormi tasuta kommenteerimisalal üldsusele kättesaadava teabe;

- kui kasutaja volitab kolmanda isiku veebisaiti oma andmetele juurde pääsema;

- kui platvorm kasutab pakkujate teenuseid kasutajaabi, reklaami- ja makseteenuste pakkumiseks. Nendel teenuseosutajatel on nende teenuste osutamise osana piiratud juurdepääs kasutajaandmetele ja neil on lepinguline kohustus neid kasutada vastavalt kehtivate isikuandmete kaitse eeskirjade sätetele. personal;

- kui seadus seda nõuab, võib platvorm edastada andmeid, et vastata platvormi vastu esitatud kaebustele ning järgida haldus- ja juriidilisi protseduure;

Artikkel 12 - Äripakkumised

Tõenäoliselt saate kirjastajalt kommertspakkumisi. Kui te seda ei soovi, võtke meiega ühendust aadressil: contact@truffes-vip.com

Kirjastaja partnerid kasutavad teie andmeid tõenäoliselt äriteabe otstarbel. Kui te seda ei soovi, võtke meiega ühendust aadressil: contact@truffes-vip.com

Kui saidiga tutvudes pääsete juurde isikuandmetele, peate hoiduma igasugusest kogumisest, loata kasutamisest ja mis tahes toimingutest, mis võivad kujutada endast üksikisikute privaatsuse või maine riive. Kirjastaja keeldub kogu vastutusest selles osas.

Andmeid hoitakse ja kasutatakse teatud aja jooksul vastavalt kehtivatele õigusaktidele.


Artikkel 13 - Küpsised 

Mis on küpsis "?

"Küpsis" ehk jälgija on elektrooniline fail, mis asetatakse terminali (arvutisse, tahvelarvutisse, nutitelefoni jne) ja mida loetakse näiteks veebisaidiga tutvumisel, e-kirja lugemisel, installimisel või tarkvara või mobiilirakenduse kasutamist, olenemata kasutatava terminali tüübist (allikas: https://www.cnil.fr/fr/cookies-traceurs-que-dit-la-loi ).

Seda saiti sirvides võidakse teie terminali paigutada asjaomase saidi eest vastutava ettevõtte ja / või kolmandate osapoolte ettevõtete "küpsised".

Esimesel sellel saidil navigeerimisel ilmub "küpsiste" kasutamise selgitav riba. Seetõttu loetakse sirvimist jätkates, et klient ja / või potentsiaalne klient on teavitatud ja nõustunud nimetatud "küpsiste" kasutamisega. Antud nõusolek kehtib kolmteist (13) kuud. Kasutajal on võimalus brauseri seadetes küpsised desaktiveerida. 

Kogu kogutud teavet kasutatakse ainult selle saidi abil toimuva liikluse mahu, tüübi ja konfiguratsiooni jälgimiseks, selle kujunduse ja kujunduse väljatöötamiseks ning muudeks haldus- ja planeerimisotstarbeks ning üldisemalt teenuse täiustamiseks. mida me teile pakume.

Sellel saidil on järgmised küpsised: 

Google'i küpsised:

- Google Analytics: kasutatakse saidi vaatajaskonna mõõtmiseks.
- Google'i märgendihaldur: hõlbustab siltide rakendamist lehtedel ja võimaldab teil hallata Google'i silte. 
- Google Adsense: Google'i reklaamivõrgustik, mis kasutab oma reklaamide toeks veebisaite või YouTube'i videoid. 
- Google'i dünaamiline uuesti turundamine: võimaldab teil varasemate otsingute põhjal pakkuda dünaamilist reklaami. 
- Google Adwords Conversion: tööriist AdWordsi reklaamikampaaniate jälgimiseks. 
- DoubleClick: Google'i reklaamiküpsised bännerite levitamiseks.

Nende küpsiste eluiga on kolmteist kuud.

Lisateavet "küpsiste" kasutamise, haldamise ja kustutamise kohta mis tahes tüüpi brauserite jaoks kutsume teid järgmisele lingile: https://www.cnil.fr/fr/cookies-les-outils-pour-les-maitriser.


Artikkel 14 - Fotod ja toodete esitamine


Toodete ja / või teenuste fotod koos nende kirjeldusega ei ole lepingulised ega seo kirjastajat.


Artikkel 15 - Kohaldatav õigus


Neid saidi kasutamise tingimusi reguleerivad Prantsuse seadused ja need kuuluvad kirjastaja peakontori kohtute jurisdiktsiooni alla, kui kohtualluvus määratakse kindlaks konkreetsest seadusest või määrusest tulenevalt.


Artikkel 16 - Võtke meiega ühendust


Kui teil on küsimusi, teavet saidil esitatud toodete kohta või saidi enda kohta, võite jätta sõnumi järgmisel aadressil: contact@truffes-vip.com